"Markant Vernieuwt" organiseert kick-off

 "Markant Vernieuwt" organiseert kick-off

Het nieuwe bestuur toost op de aftrap van 'Markant Vernieuwt' Foto: if

Lochristi - Soms heb je van die namen van verenigingen waar niet veel uitleg bij nodig is. ‘Markant Vernieuwt’ bijvoorbeeld. Want die vereniging doet wat ze belooft, de bestaande Markant-afdeling in Lochristi nieuw leven inblazen met een tweede luikje. De kick-off daarvan is op 29 november in interieurzaak À propos aan de Denen.

“Er bestaat inderdaad al een Markant”, zegt apothekeres Isabel De Sutter, één van de trekkers van het nieuwe initiatief. “Maar die zit momenteel een beetje op een status quo, daarom dat we in samenspraak met hen en de regiomanager van Markant Gent beslist hebben om een tweede vereniging, ‘Markant Vernieuwt’ op te richten.  Binnen enkele jaren kunnen we beide dan misschien laten samensmelten.”

Hetzelfde maar anders, dat betekent dat de nieuwe Markant ook een beetje een andere doelgroep voor ogen heeft. “Dat is zeer algemeen, zeg maar de beroepsactieve vrouwen van Lochristi die ons nog niet kennen. Ook nieuwe inwoonsters zijn natuurlijk een potentiële doelgroep. We willen hen een actueler en wat jonger programma aanbieden.”

Wat er bij Markant Vernieuwt te beleven valt, zal u vlug merken op de kick-off avond bij À Propos in de Denen op 29 november om 19.30 uur. Daar kan u bij een hapje en een drankje kennismaken met het team dat zijn schouders zet onder de vereniging, het programma van de eerste jaargang leren  kennen én lid worden – 44 euro – met een bonusje.  Omdat de feestdagen eraan komen, krijgt u er ook meteen mooi en feestelijk gedekte tafels bij te zien.

Ook voor de kick off avond, die overigens gratis is, moet u zich om organisatorische reden wel even aanmelden bij een van de bestuursleden: Michaëla Meulemeester, Cynthia Haentjens, Isabel De Sutter, Charlotte De Schepper, Tania De Vos en Chantal Tonniau.  Geen onbekende dames, wanneer u geregeld Lochristi doorkruist. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio