Manchester-speler mist vliegtuig terug na verrassende zege in Juventus: plassen ging iets minder vlot

Manchester-speler mist vliegtuig terug na verrassende zege in Juventus: plassen ging iets minder vlot

Toen kon Paul Pogba nog lachen Foto: Photo News

Manchester United tekende woensdagavond voor de meest verrassende zege van de avond op de vierde speeldag van de Champions League. De Reds wonnen op het veld van Juventus met 1-2 dankzij twee doelpunten in de laatste vijf minuten. Groot feest dus al werd dat van Paul Pogba verstoord door een dopingcontrole.

Jawel hoor, ook de UEFA controleert de spelers op het gebruik van prestatiebevorderende middelen. Dat was woensdagavond niet anders na de wedstrijd tussen Juventus en Manchester United. Onder meer Paul Pogba werd gevraagd een hoeveelheid urine voor controle ter beschikking te stellen. Helaas ging dat voor de Franse wereldkampioen iets minder vlot dan het scoren van de doelpunten in de slotminuten. Gevolg: het vliegtuig met zijn ploegmaats richting Verenigd Koninkrijk hing al in de lucht toen Pogba zich op de luchthaven van Turijn aanmeldde.

Geen nood: er stonden nog enkele charters te wachten om fans en het bestuur van Manchester terug te vliegen. Pogba werd op één van de vliegtuigen gezet en arriveerde één uur na zijn ploegmakkers op de luchthaven van Manchester.

LEES OOK. Mourinho daagt Juventus-fans uit en krijgt het aan de stok met Bonucci: “Ik werd 90 minuten lang beledigd”

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.