De drie dolle minuten die Standard nekten in Rusland: Luikse defensie twee keer zoek gespeeld

De drie dolle minuten die Standard nekten in Rusland: Luikse defensie twee keer zoek gespeeld

Foto: BELGA

Standard heeft donderdagavond op de vierde speeldag van de groepsfase in de Europa League een pijnlijke 2-1 nederlaag geleden bij Krasnodar. De Luikenaars stonden lange tijd op voorsprong, maar in het slot keerde de thuisploeg de situatie nog helemaal om.

LEES OOK. Belgische Braziliaan Wamberto houdt Standard van stuntzege in Rusland

Carcela bracht Standard na twintig minuten - enigszins tegen de gang van het spel in - op voorsprong. Krasnodar bleef daarna echter drukken en elf minuten voor tijd kwam de verdiende gelijkmaker toch op het bord. Invaller Suleymanov trapte de 1-1 voorbij Ochoa in doel. De ban bleek gebroken voor de Russen en nauwelijks drie minuten later velde Wanderson het harde verdict voor Standard met een nieuwe lage schuiver, 2-1.

Door de nederlaag zakt Standard in de tussenstand in groep J terug naar de derde plaats met zes punten. Krasnodar (9) leidt samen met Sevilla (9), dat met 2-3 won bij rode lantaarn Akhisar (0).

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.