Wendy uit ‘Blind Getrouwd’ heeft moeilijke periode achter de rug: “Soms is het echt zoeken”

Wendy uit ‘Blind Getrouwd’ heeft moeilijke periode achter de rug: “Soms is het echt zoeken”

Foto: Blind Getrouwd

In een openhartige post op Instagram heeft de voormalige ‘Blind Getrouwd’-kandidate Wendy (31) verteld dat ze een pittige periode achter de rug heeft met ongelukkige momenten. “Mijn voornemen voor deze maand is daarom om echt te geloven in mezelf”, klinkt het.

Wendy uit ‘Blind Getrouwd’ heeft moeilijke periode achter de rug: “Soms is het echt zoeken”
Wendy trouwde vorig jaar met Damiano in ‘Blind Getrouwd’ Foto: Medialaan

Wendy Dirven trouwde dit jaar voor heel Vlaanderen ‘blind’ met Damiano Fiore. Het huwelijk tussen de stewardess en de personal coach hield niet stand: bij Damiano was er van verliefdheid geen sprake en de twee beslisten dan ook om te scheiden en gewoon vrienden te blijven.

In een openhartige post op Instagram vertelde Wendy donderdag dat ze door een moeilijke periode is gegaan. “Ik vind het belangrijk om authentiek te blijven op mijn Instagram en blog”, schrijft ze. “Dit betekent onder andere dat je niet alleen je succes deelt, maar ook je struggles. Wie me al een tijdje volgt, weet immers dat ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid.”

“Wel, ik heb best een pittige periode achter de rug”, geeft Wendy toe. “Met hier en daar een minder happy moment (understatement). Er gebeurt veel in mijn leven. Soms is het echt zoeken, toch?”

“Ik betrap mezelf erop dat ik tijdens die mindere momenten misschien toch niet helemaal geloof in mezelf zoals het zou moeten. Mijn voornemen voor deze maand is daarom om echt te geloven in mezelf. Alleen zo kan je immers je volledige potentieel bereiken.”

Bittere pil

Over welke mindere momenten Wendy het heeft, is niet duidelijk. “Ik heb het afgelopen jaar een intens groeiproces doorgemaakt”, schreef ze enkele weken geleden nog in een blogpost. “Dat had ik misschien sowieso wel doorlopen, maar door mijn deelname aan Blind Getrouwd is alles in een stroomversnelling geraakt. Het is een butterfly effect geweest.”

Wendy uit ‘Blind Getrouwd’ heeft moeilijke periode achter de rug: “Soms is het echt zoeken”
Foto: Medialaan

Haar huwelijk met Damiano had ze uiteraard graag anders zien eindigen. “We hadden het hele proces doorlopen”, blikt ze terug. “Van de selecties, de gesprekken met de psychologen, ons trouwfeest, de vijf weken samenwonen … om dan toch terug alleen te eindigen. Dat was best een bittere pil om te slikken.”

“Zo’n onzeker meisje”

Tijdens de uitzendingen waren de reacties op sociale media niet mals. “Na elke aflevering checkte ik de sociale media, het was sterker dan mezelf. Soms zaten er pareltjes tussen waar ik zelf hartelijk om kon lachen. Maar als je dingen leest zoals ‘man, die kan zagen’, ‘amai, zoveel bevestiging die nodig heeft’ en ‘zo’n onzeker meisje’, komt dat wel aan. Normaal gezien deel je die kwetsbare kant van je persoonlijkheid enkel met mensen die dicht bij je staan.”

Uit die reacties heeft Wendy wel een levensles getrokken. “Pas als je echt kan doen wat je zelf wilt, zonder je zorgen te maken over wat anderen ervan denken, ben je vrij. Door dit allemaal mee te maken, besef ik dat vooral ikzelf blij moet zijn met mijn keuzes en beslissingen.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik vind het belangrijk om authentiek te blijven op mijn Instagram en blog. Dit betekent o.a. dat je niet alleen je succes deelt, maar ook je struggles. Wie me al een tijdje volgt, weet immers dat ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid. #practicewhatyoupreach. Wel, ik heb best een pittige periode achter de rug... Met hier en daar een minder happy moment (understatement). Er gebeurt veel in m’n leven. Soms is het echt zoeken, toch? . Ik betrap mezelf erop dat ik tijdens die mindere momenten misschien toch niet helemaal geloof in mezelf zoals het zou moeten. Mijn voornemen voor deze maand is daarom om ECHT te geloven in mezelf. Alleen zo kan je immers je volledige potentieel bereiken. . Wat is jouw goed voornemen voor deze maand? Het is vanavond nieuwe maan trouwens, het perfecte moment voor een nieuwe start! . #followyourbutterflies #findyourbliss #selflovemantras #selflovejourney #trustyourprocess #youcanandyouwill #growthmindset #challengeyourself #changeforthebetter #fullpotential #riseupandshine #livelifefully #dowhatmakesyouhappy #newmoonintentions

Een bericht gedeeld door (@wendydirven) op

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees