Huwelijksnacht van Willy Naessens en Marie-Jeanne viel volledig in het water

Huwelijksnacht van Willy Naessens en Marie-Jeanne viel volledig in het water

Foto: Peter Malaise

Wortegem-Petegem -

Begin deze zomer stapten Willy Naessens en zijn Marie-Jeanne in het huwelijksbootje. Daar kwamen maar liefst vier grote feesten aan te pas voor hun personeel, familie en klanten. Maar de huwelijksnacht, die viel dan weer helemaal in het water.

Het was ondernemer Willy Naessens zelf die tijdens een persconferentie openlijk vertelde over zijn mislukte huwelijksnacht.

“Omdat ik niet meer van de jongste ben, besliste ik om na ons huwelijk om 3 uur ’s nachts te gaan slapen”, zei Naessens. Marie-Jeanne daarentegen wou wel tot in de vroege uurtjes feestvieren, en zou pas later naast haar kersverse echtgenoot in bed kruipen.

Alleen bleek dat niet zo evident. De slaapkamerdeur was immers in een speciaal anti-inbraakslot gevallen, waardoor niemand de deur van buitenaf kon openkrijgen.

Resultaat: Marie-Jeanne moest de huwelijksnacht in de logeerkamer doorbrengen. “Maar ik heb het de nacht nadien wel goed gemaakt”, voegde Willy Naessens er nog aan toe.

150.000 euro

Tijdens de persconferentie maakte Willy Naessens bekend welke goede doelen een deel van het op hun huwelijk ingezamelde bedrag van 150.000 euro krijgen.

Omdat de twee toch al alles hebben, hadden ze gevraagd om als huwelijkscadeau een donatie te storten. Op die manier werd er niet minder dan 125.000 euro gestort door hun huwelijksgasten. Zelf legde Naessens daar nog 25.000 euro bovenop.

Huwelijksnacht van Willy Naessens en Marie-Jeanne viel volledig in het water
Foto: Peter Malaise
Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees