Grootste familie van Verenigd Koninkrijk nog groter: 21ste kindje geboren

Grootste familie van Verenigd Koninkrijk nog groter: 21ste kindje geboren
De grootste familie van het Verenigd Koninkrijk is dinsdag één lid groter geworden. Sue Radford is bevallen van haar 21ste kind: de kleine Bonnie Raye. Haar dochtertje kwam ter wereld na een bevalling van amper 12 minuten.

Sue (43) en haar partner Noel (49) uit Lancashire zijn dolgelukkig met  hun jongste dochter. “Al onze kinderen waren aan het vechten om haar als eerste te kunnen knuffelen”, vertelde Sue aan The Sun. “Het was zo’n prachtig moment toen ze allemaal in een rij gingen staan om haar vast te kunnen nemen.” Aan het einde van de lijn: hun oudste zoon Chris, die 29 jaar verschilt met zijn zusje.

Met 21 kinderen in hun gezin hebben Sue en Noel wel genoeg nakomelingen, zou je denken. Officieel zeggen ze dat zelf ook, maar stiekem zijn ze daar niet zo zeker van. “We hebben allebei besloten dat dit onze laatste is. Bonnie heeft onze familie compleet gemaakt. Maar ik geef toe dat we dat al eerder hebben gezegd”, lacht de geroutineerde mama. In het totaal was de vrouw al 800 weken zwanger, sinds haar veertiende.

Ondertussen is Sue opnieuw thuis in het huis met tien slaapkamers, waar een bus in de tuin een privéschool is. Los van hun drie kleinkinderen, leven Noel en Sue nu samen met Chris, Sophie, Chloe, Jack, Daniel, Luke, Millie, Katie, James, Ellie, Aimee, Josh, Max, Tillie, Oscar, Caspar, Hallie, Phoebe, Archie en… Bonnie.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees