Nederlandse superfan beleeft intieme momenten met Enrique Iglesias tijdens show: “Mijn vriend gunt mij dit”

Nederlandse superfan beleeft intieme momenten met Enrique Iglesias tijdens show: “Mijn vriend gunt mij dit” Video: YouTube - Suzanne Kiel

De 39-jarige Josephina uit Eindhoven zal het optreden van Enrique Iglesias in de Ziggo Dome niet snel vergeten. Tijdens de wereldhit ‘Hero’ kreeg de dame de kans om tot bij haar idool op het podium te komen. Het werd een intiem onderonsje met de Spaanse zanger: minutenlang mocht ze met hem kussen en dansen.

Een unieke gebeurtenis tijdens een optreden van Iglesias is het weliswaar niet. De popster staat er al langer om bekend weleens met fans te kussen tijdens zijn shows. Maar dit tafereel was wel erg opvallend. Zodra Josephina op het podium stond, kon ze minutenlang nauwelijks van hem afblijven. En ook de Spanjaard zag er geen problemen in om de dame meermaals stevig te knuffelen en te zoenen. De rest van het publiek was door het dolle heen.

“Er ging van alles door me heen”, vertelde de superfan achteraf aan AD. “Ik dacht: als ik er sta, doe ik het gewoon.” Klein maar geen onbelangrijk detail: Josephina heeft wel een vriendje. “Maar hij vindt dit oké”, reageerde ze. “Hij gunt mij dit.”

Momenteel is Iglesias bezig aan een tournee door Europa. Een dag voordien stond de populaire zanger al in een uitverkochte Paleis 12.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees