Cupido draait overuren in ‘Boer Zkt Vrouw’

Cupido draait overuren in ‘Boer Zkt Vrouw’

Foto: Boer zkt Vrouw: De Wereld Rond

Het is zo stilaan D-day voor de boeren die op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Vanavond nemen de heren hun favorietje mee op citytrip in de voorlaatste aflevering van Boer Zkt Vrouw - De Wereld Rond. Voor de meeste koppels moet Cupido overuren draaien. Er zijn amoureuze kliks te horen van ­Australië over Noorwegen tot Duitsland, maar tegelijk rijst vaak de vraag: wat met de afstand?

Dat is bijvoorbeeld een issue voor ­Manu, de olijfboer in Zuid-Afrika. Hij is dol op Hilde, maar vraagt zich af hoe het verder moet wanneer zijn droomvrouw terug naar huis moet. En wat te denken van Jan en Romina? Zij beleven de tijd van hun leven in Sydney, maar straks moet hun wederzijdse aantrekkingskracht de afstand België-Australië zien te overbruggen. En ook in Duitsland moet er nog een knoop ontward. Jeroen en Severien kunnen het opperbest met elkaar vinden, maar wat met de afstand? Want de boerderij van ­Jeroen ligt op zes uur rijden van ­Severiens thuis.

Op hoe het uiteindelijk afloopt, hoeft de kijker geen hele week te wachten. Morgen dinsdag al, zendt VTM de ontknopingsaflevering uit. Daarin komt u te weten hoe het enkele maanden later met de boeren en hun dames gaat.

INFO

Boer Zkt Vrouw - De Wereld RondVTM, 20.35 uur

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees