Mode

Skiën kan nu ook in kleren van Hunkemöller

De Nederlandse lingeriefabrikant Hunkemöller heeft iets nieuws in petto. Voortaan kan je de skipiste afglijden in ontwerpen van het label. Niet in ondergoed weliswaar, maar wel in jassen, broeken en een overall. En dit najaar zal ook je viervoeter niet in de kou staan.

Hunkemöller heeft al een tijdje de sportieve lijn HKMX waarin het onder meer loopkleding en sportbeha's aanbiedt. Dat segment wordt nu nog uitgebreid met een skicollectie in zwart-witte kleurencombinaties. Het gaat om twee jassen, evenveel broeken en een overall. Daarnaast zijn er nog twee accessoires beschikbaar: een beanie en handschoenen. De prijzen schommelen tussen de 14,99 en 164,99 euro. “De items zijn gemaakt van waterafstotende en ademende stoffen en hebben een zachte afwerking aan de binnenkant  ze", klinkt het in het persbericht. De collectie is vanaf nu online verkrijgbaar en in de winkels die ook de HKMX-lijn in de rekken hebben hangen.

 

 

De keten lanceert ook een nieuwe lijn nachtmode voor dames én hun viervoeter(s). De stuks op dierenmaat zijn onesies uit fleece met een print naar keuze. De modellen zijn verkrijgbaar van small tot large. Kwestie dat jullie straks in matching outfits op de bank naar kersffilms kunnen kijken...

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees