Celebs

Dit extravagante verjaardagscadeau kreeg Kendall Jenner van haar familie

Dit extravagante verjaardagscadeau kreeg Kendall Jenner van haar familie

Foto: Isopix

Kendall Jenner vierde op 3 november haar 23ste verjaardag, maar nu pas is bekend geraakt welk cadeau ze van haar familie heeft gekregen. Het topmodel verklapte na de show van Victoria's Secret dat het om een infraroodsauna gaat.

Wat geef je aan iemand die alles al heeft? In het geval van Kendall Jenner blijkt dat een infraroodsauna te zijn. Die kreeg ze van haar haar mama Kris Jenner en haar (half)zussen Kim, Khloé, Kourtney en Kylie voor haar 23ste verjaardag. Hoewel het een bescheiden feestje werd met vrienden en familie, was het cadeau dus een tikkeltje extravaganter. Voor een luxueuze uitvoering tel je toch al snel enkele duizenden euro's neer.

Naar eigen zeggen maakt de infraroodsauna deel uit van haar schoonheidsroutine. Na de show van Victoria's Secret vertelde ze backstage dat die sauna haar had geholpen in de aanloop naar het evenement. Zo zou het bevorderlijk zijn om haar huid gaaf te houden. Het topmodel gaf in het verleden al aan dat ze last heeft van acne. Voorts zou een dergelijke sauna ook bijdragen aan een goede bloedsomploop, helpen bij de afvoer van afvalstoffen en goed zijn tegen spier- en gewrichtspijn. 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees