Hotel krijgt bezoek van sportieve dief

Hotel krijgt bezoek van sportieve dief

Foto: Photo News

Gent -

Het NH Hotel Gent Belfort heeft vrijdagochtend een dief betrapt die ook een douche had genomen, de jacuzzi en fitness had gebruikt en net een ontbijtje wou bestellen.

De man bleek geen klant van het hotel te zijn maar toen hij ’s ochtends ook een ontbijt wou nuttigen, ontstonden er moeilijkheden met het personeel, meldt het parket. De man was agressief en kon weerhouden worden tot de komst van de politie.

Er werd in het hotel een rugzak aangetroffen die van de verdachte bleek te zijn. daarin zaten zaken die afkomstig waren van het hotel zoals schorten en schoonmaakhandschoenen en twee kredietkaarten die afkomstig waren van een diefstal van een handtas in een café in Gent de avond voordien. De handtas werd door het slachtoffer op straat teruggevonden. Haar gsm en portefeuille ontbreken nog.

De verdachte, een 26-jarige man met de Tunesische nationaliteit, zonder gekende woon- of verblijfplaats in België, werd onmiddellijk gedagvaard voor de zitting van de correctionele rechtbank in Gent op 13 december 2018.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio