Hij dronk een drankje op straat tijdens de ramadan en moest dat bijna met zijn leven bekopen

Hij dronk een drankje op straat tijdens de ramadan en moest dat bijna met zijn leven bekopen

Foto: Politie.be

Sint-Joost-ten-Node -

De politie en het parket zijn op zoek naar de dader van zwaar geweld. Het slachtoffer (39) dronk een drankje op straat tijdens de ramadan en moest dat bijna met zijn leven bekopen. De man lag een tijdlang in coma en draagt nu nog steeds de gevolgen van de zware afranseling. De feiten worden beschouwd als poging tot moord.

De feiten dateren van zaterdag 20 mei 2018, omstreeks 20.00 uur. Toen werd het 39-jarige slachtoffer geslagen en zwaar toegetakeld door een ander persoon. Het zware geweld vond plaats op het kruispunt van de Bergopstraat en de Groenstraat in Sint-Joost-Ten-Node.

De aanleiding? Het 39-jarige slachtoffer zou een drankje gedronken hebben op straat tijdens de Ramadan. De man lag lange tijd in coma en draagt momenteel nog steeds de zware gevolgen van deze aanval. De dader woont mogelijk in de buurt van de feiten.

De speurders vragen aan iedereen die informatie heeft over deze feiten om zich te melden. Discretie wordt verzekerd. Heeft u meer informatie over deze feiten, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 30 300. Getuigen kan ook via opsporingen@police.belgium.eu.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees