Celebs

Channing Tatum bevestigt relatie met Jessie J

Channing Tatum bevestigt relatie met Jessie J

De relatie tussen Channing Tatum en Jessie J lijkt steeds serieuzere vormen aan te nemen. Zo postte de acteur onlangs een foto op Instagram, waarin hij haar de hemel in prijst.

“Deze vrouw heeft zich zojuist met hart en ziel gegeven op het podium van de Royal Albert Hall. Iedereen die erbij was heeft iets magisch meegemaakt, wow!”, schreef hij bij het beeld.

Ook Jessie’s moeder zou aanwezig zijn geweest bij het concert van haar dochter. Channing heeft zijn ‘schoonmoeder’ daar volgens bronnen ontmoet.

Lees hieronder verder

Sinds Jessie en Channing begonnen met daten, gaat de acteur vaak mee naar concerten van Jessie in zowel Amerika als het Verenigd Koninkrijk. “Hij doet erg zijn best en wil zo veel mogelijk tijd met haar doorbrengen als hij kan. Hij voelt zich fijn bij haar en ziet wel wat er hierna gebeurt”, aldus een bron.

Afgelopen april maakte Channing bekend weg te gaan bij zijn vrouw Jenna, maar hun scheiding is pas onlangs aangevraagd. Ook Jenna is inmiddels samen met een nieuwe liefde, acteur Steve Kazee.

Channing Tatum bevestigt relatie met Jessie J
Channing Tatum met zijn ex-vrouw Jenna Dewan Foto: Chris Pizzello/Invision/AP
Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees