De Zeverense spelers konden hun voorsprong niet lang volhouden en dit is tijdens het huidige  voetbalseizoen niet de eerste keer. In de 9e minuut lukte Bellem de gelijkmaker via kapitein Wouter D’Hoedt. Op voorzet van Vincent Staelens kopte hij de 1-1 binnen. Zeveren Sportief verloor de greep op de wedstrijd, Bellem nam het heft in handen en dat resulteerde in de 36e minuut in een logische 2-1 voorsprong. Vincent Staelens zette opnieuw voor en het was Thomas Lievens die de bal tegen de netten joeg.

Na de rust kwam Zeveren Sportief snediger uit de kleedkamer. In de 51e minuut schilderde Jasper Van der Eecken via een voorzet de bal op het hoofd van Tim Van Kerrebroeck. De boomlange verdediger kopte de bal staalhard binnen, 2-2. De volgende 40 minuten waren niet bestemd voor hartlijders en nagelbijters. Beide ploegen kregen genoeg kansen om op voorsprong te komen maar, zowel Bellem als Zeveren Sportief, verzuimden te scoren. Hierdoor eindigde de wedstrijd  op een logische 2-2. Een billijk gelijkspel waarmee zowel de supporters van Bellem als die van Zeveren Sportief zich konden verzoenen.

Toch nog één kanttekening. In een tijdsperk waarin scheidsrechters zwaar onder druk staan, moet gezegd worden dat scheidsrechter Michiel Moreels een puike wedstrijd floot. Mede door zijn toedoen konden Bellem en Zeveren Sportief vrijuit voetballen wat resulteerde in een aardige match.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio