Zwembaddagen in Palaestra

Zwembaddagen in Palaestra

Foto: apk

Deinze - De Dienst Sport en Recreatie van Deinze organiseert Zwembaddagen in Palaestra. Je kan er terecht voor een onvergetelijk zwemfeest met extra veel waterplezier en animatie. Je kan tijdens de gewone openingsuren vrij spelen, klimmen en springen op de water-track. Daarnaast zijn er nog enkele leuke activiteiten. De Zwembaddagen lopen van vrijdag 16 november tot zondag 18 november.

Op vrijdag kan je een leuke prijs winnen als je deelneemt tussen 17 en 19 u aan de Schattenjacht. Elk kwartier kunnen jong en oud duiken naar de leukste verrassingen. De allerkleinsten kunnen tegelijk eendjes vissen voor een verrassing aan het viskraam. Om 18.30 u begint het Pyjama-zwemmen. Wie in  pyjama komt zwemmen krijgt nadien een gratis hotdog. Vooraf inschrijven is noodzakelijk, maximum 100 deelnemers. De Water Track is operationeel tijdens de gewone openingsuren, zowel op vrijdag als op zaterdag en zondag.

 Op zondagmorgen is er Ontbijtzwemmen. Wie tussen 8 u. en 9 u komt zwemmen kan voor de prijs van € 4,50 genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. De toegang tot het zwembad is daarbij inbegrepen. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Ook hier maximaal 100 deelnemers. Het viskraam voor de kleinsten opent om 10 u.

Wie niet op tijd uit bed geraakt voor het ontbijtzwemmen kan dat goed makken met het aperitiefzwemmen tussen 10.30 u ent 11.30 u. Na het zwemmen van tien lengtes kan je genieten van een lekker niet-alcoholisch aperitief en van een gratis relaxerend borrelbad of stoombad na 25 lengtes.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio