Hartverwarmend: agente troost baby in ziekenwagen met Teletubbies

Hartverwarmend: agente troost baby in ziekenwagen met Teletubbies

Foto: Politie Alblasserwaard/Vijfheerenlanden

Een agente die na een kop-staartbotsing langs de Nederlandse A15 een ontroostbare baby aantrof in één van de betrokken voertuigen, twijfelde geen moment. Ze liet haar moederhart spreken en ging in de ziekenwagen mee naar het ziekenhuis. De moeder kon zelf niet de ambulance in omdat ze gewond was.

Twee weken geleden gebeurde er op de Nederlandse snelweg A15 een kop-staartbotsing waarbij drie auto’s betrokken waren. “In een van de auto’s zat een baby van tien maanden oud”, schrijft de politie van het Alblasserwaard op Facebook. “Hij had gelukkig geen verwondingen, maar was wel ontroostbaar. Ter controle moest het kind naar het ziekenhuis.”

De moeder kon niet mee, omdat ze zelf gewond was. “Het moederinstinct in onze collega zorgde ervoor dat ze besloot om zelf samen met de baby op haar schoot in de brancard te gaan liggen en het kind te sussen door Teletubbies-video’s te laten zien. Sommige foto’s zeggen inderdaad meer dan duizend woorden.”

De baby was binnen een paar seconden weer rustig. “Een mooier voorbeeld van waakzaam en dienstbaar zijn bestaat er niet! De moeder en baby maken het inmiddels allebei goed”, klinkt het nog.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees