Kylie Minogue en nog negen nieuwe namen voor Rock Werchter, al 50.000 tickets verkocht

Kylie Minogue en nog negen nieuwe namen voor Rock Werchter, al 50.000 tickets verkocht

Foto: Geert Van de Velde

Rock Werchter verwelkomt komende zomer niemand minder dan popprinses Kylie Minogue op het festival. Dat maakten de organisatoren vrijdag, samen met negen andere namen, bekend. Er zijn al 50.000 tickets verkocht voor het festival.

Rock Werchter vindt volgend jaar plaats van donderdag 27 tot zondag 30 juni. De organisatoren kondigden de voorbije weken al de komst aan van headliners Pink, The Cure, Mumford & Sons en Muse, maar ook Tool en Florence + The Machine werden al bevestigd.

Vrijdag werden daar tien namen aan toegevoegd. De meest verrassende is Kylie, zoals de Australische popprinses Kylie Minogue zich tegenwoordig laat noemen op het podium. Zij bracht dit jaar een countryplaat uit en die komt ze voorstellen op het festival. Nog aan de line-up toegevoegd: Paul Kalkbrenner, Bring Me The Horizon, Years & Years, The Blaze, Miles Kane, Nothing But Thieves, Vance Joy, Yungblud en Bang Bang Romeo.

De organisatie laat ook nog weten dat er al 50.000 tickets verkocht zijn. Wie er nog één wenst, kan dat kopen via de website.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees