Onur Kaya toont net ‘iets te veel’ van KV Mechelen-ploegmaat op Instagram: “Per ongeluk? Ik hoop het”

Onur Kaya toont net ‘iets te veel’ van KV Mechelen-ploegmaat op Instagram: “Per ongeluk? Ik hoop het”

Een selfie van AC Milan-speler Raoul Bellanova met Cristiano Ronaldo ging afgelopen week de wereld rond omdat Juventus­-verdediger Giorgio Chiellini in de achtergrond geen kleren aanhad. Een gelijkaardig verhaal bij KV Mechelen.

LEES OOK. Nu al beruchte selfie van Milan-speler met Ronaldo gaat de wereld rond, maar voor één keer niet door de Portugees

Na de winst tegen ­Union werd de periodetitel in de kleedkamer uitbundig gevierd. Uiteraard met de obligate ploegfoto. Verdediger Lucas Bijker ­vierde enthousiast mee. Misschien iets te enthousiast gooide hij zijn edele delen mee in de strijd. ­Terwijl alle ploegmaats het kiekje proper bijsneden, dropte Onur Kaya de foto ongecensureerd op Instagram. Tot Sebastien Dewaest hem er subtiel op attent maakte. Bijker kan er wel mee ­lachen.

“Er zijn ergere dingen in deze wereld. Ik had ­natuurlijk ­liever gehad dat deze foto niet op het internet was ­verschenen, maar ik maak mij er niet druk in. Of Kaya de foto per ongeluk heeft gepost. Ik hoop het. (lacht) Ik heb hem er niet op ­aangesproken. Sinds die foto heb ik wel veel ­berichtjes gekregen van oude ­bekenden. Laten we het dus positief bekijken: die mensen zijn mij nog niet vergeten.”

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.