Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Ook hier staan klanten voor een gesloten deur tijdens de feestdagen: “Om er rijk van te worden, hoef je het niet te doen”

Ook hier staan klanten voor een gesloten deur tijdens de feestdagen: “Om er rijk van te worden, hoef je het niet te doen”

Bart Desmidt van Bartholomeus, Katrien Vanistendael van De Refugie en Gilles Melchior van Melchior. Foto: njam, Facebook, rr

Voor twee topslagers is het gedaan met gourmet- en fondueschotels te bereiden. Zij sluiten hun zaak tijdens de eindejaarsperiode: te druk en te hoge personeelskosten. Laten ze geen stapels geld liggen? En swingen de lonen van het personeel echt de pan uit? Wij vroegen het aan collega-zelfstandigen die ook beslist hebben om Kerstmis en oudjaar met hun gezin te vieren.

LEES OOK. Twee topslagers sluiten met Kerst en Nieuwjaar: “Het is de laatste keer geweest”

Slachtoffers van hun eigen succes. Slagerij-traiteur Oosterbosch in Hasselt en poelier Lieben in ...

Het beste van Enkel voor abonnees