Na jarenlange pesterijen besloot Celine haar lichaam drastisch te veranderen

Na jarenlange pesterijen besloot Celine haar lichaam drastisch te veranderen

Foto: Celine Centino / Mediadrumworld. / Media Drum World - ISOPIX

Lelijke Celine, zo noemden pesters haar. En zo voelde ze zich ook jarenlang. Tot de jonge Celine Centino (24) uit de Zwitserse stad Zürich besliste om drastisch aan haar lichaam te laten sleutelen. Meer dan 40.000 euro had ze ervoor over. “Maar nu ben ik tenminste gelukkig.”

“Ik heb me nooit goed gevoeld in mijn vel”, zegt Celine Centino. “Tijdens mijn tienerjaren bereikte ik mijn dieptepunt. Van anderen kreeg ik geen kans om te tonen dat ik een leuk persoon was. Ik was gewoon lelijke Celine. Ze vonden me te lelijk, te mannelijk… Het maakte me zo verdrietig.”

De pesterijen waren zo erg dat Celine zich vaak ziek meldde op school. Alles om haar pesters niet onder ogen te moeten komen.

Na jarenlange pesterijen besloot Celine haar lichaam drastisch te veranderen
Celine voor de plastische chirurgie. Foto: Celine Centino / Mediadrumworld. / Media Drum World - ISOPIX

Plastische chirurgie

Hoe langer de pesterijen aanhielden, hoe onzekerder Celine zich voelde als jong meisje. Uiteindelijk zorgde die onzekerheid ervoor dat ze haar geld begon te sparen voor plastische chirurgie.

“Ik wou me echt terug gelukkig voelen”, zegt ze. “Dus begon ik mijn uiterlijk en alles wat ik er niet goed aan vond te veranderen.”

In een tijdspanne van vier jaar - beginnende in 2013 - onderging Celine drie borstvergrotingen tot maat 34FF en een neuscorrectie. Ze liet ook fillers steken in haar lippen en in haar kin. In totaal kostte het haar zo’n 50.000 Zwitserse Franken of iets meer dan 43.000 euro.

Gelukkiger dan ooit

Naar eigen zeggen voelt ze zich nu gelukkiger dan ooit. Haar 43.000 volgers op Instagram helpen haar daar ook wel een handje bij.

“Ik voel me nu echt goed over mezelf”, klinkt het. “Ik ben eindelijk weer gelukkig. Ik voel me ook sterker dan ooit. Als er nu nog iemand iets slechts zou zeggen over mij, zou me dat niet deren. Niemand kan me nu nog pijn doen.”

Na jarenlange pesterijen besloot Celine haar lichaam drastisch te veranderen
Celine na de plastische chirurgie. Foto: Celine Centino / Mediadrumworld. / Media Drum World - ISOPIX
Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees