Karen Damen over haar uitspraken na ‘Dancing with the Stars’: “Mijn man was kwaad op mij”

Karen Damen kwam vorige week opvallend in het nieuws na ‘Dancing with the Stars’. Na een slechte beoordeling voelde ze zich geviseerd en dat liet ze ook blijken. Maar na er een nachtje over geslapen te hebben, kon ze haar uitspraken gelukkig relativeren.

“Ik moet gewoon slimmer zijn en zulke dingen niet meer zeggen”, zegt Karen Damen vrijdagavond. “Mijn man was ook boos op mij. Hij vond dat ik na twintig jaar in het vak toch beter moest weten. Maar dat wil zeggen dat ik ben zoals iedereen: je bent aangedaan en je vindt het even niet eerlijk. Ik heb dat eruit geflapt en ik had dat niet moeten doen.”

Gelukkig kon Karen vrijdagavond alles loslaten in een romantische rumba met Frank. Na de commentaren van de jury besliste ze zich voor de volle honderd procent te geven. En het resultaat mag er zijn.

 

 

Leen en Andrei gaven zichzelf dan weer helemaal op ‘Drop a little’ van Natalia. Waan jezelf in Rio met de hitsige samba.

 

 

De battle tussen Elodie en Sander barst los op de dansvloer. De voormalige atlete is op haar krachtigst in paso doble. Toch 

 

 

Ian waagt zich aan een trio in Miami op de tonen van Uptown Funk. Hij brengt een verleidelijke salsa met Natascha en Laura.

 

 

Op de tonen van Por Una Cabeza van Carlos Gardel zetten Kat en Nick een prachtige versie van de Argentijnse tango neer. En ja hoor, ze verrast opnieuw.

 

 

James heeft zijn focus teruggevonden en schittert op de dansvloer tijdens Latin Night. Met Björk brengt hij een funky samba.

 

Elodie Ouedraogo en Ian Thomas kregen vrijdag de minste punten. Uiteindelijk besliste de kijker om de gewezen sportvrouw naar huis te sturen. “Ik dank het medische team dat me op de been hield”, reageerde ze. Het was eerder op de dag immers nog onduidelijk of ze wel zou meedansen. Enkele weken na de heftige blessure die haar deelname aan de eerste aflevering ver­hinderde, maakte ze tijdens de generale repetitie een flinke smak. Haar danspartner duwde Elodie te hard af, waardoor ze op haar billen viel.

Kat Kerkhofs stak ook deze aflevering flink boven de rest uit, en scoorde met haar Argentijnse ­tango 35 op 40. “Tot in de finale”, aldus de jury.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees