Deinse bib verwent zijn krantenlezers

Deinse bib verwent zijn krantenlezers

Foto: Bibliotheek Deinze

Deinze - Tijdens de Seniorenweek vergeet de Deinse bibliotheek zijn trouwe krantenlezers niet. Van maandag 19 november tot vrijdag 23 november krijgen ze een gratis kopje koffie terwijl ze hun krant lezen. In de bibliotheek vind je niet minder dan zeven kranten: Het Nieuwsblad, de Gazet van Antwerpen, Het Laatste Nieuws, De Morgen, De Standaard, De Tijd en Le Soir. Op dinsdagmorgen wordt ook nog gezamenlijk genoten van een verhaal en een gedicht en er is ook nog gratis internetintroductie op maandag- en dinsdagnamiddag.

Gratis Internetintroductie

Iedereen is welkom op de gratis internetintroductie op maandag 19 en dinsdag 20 november, telkens van 14 tot 16 u. Ook wie geen enkele kennis heeft van computer of internet komt aan zijn trekken. Tijdens de demonstratie leer je de basisbeginselen van zoeken op het internet en de aanmaak van een e-mailadres en er is ook tijd om wat te oefenen. Er wordt in kleine groepjes gewerkt. Deze introductie is gratis maar inschrijven op voorhand is wel verplicht via bibliotheek@deinze.be. Vermeld bij inschrijving of je al dan niet kan werken met een computer.

Samen lezen, een verhaal bij de koffie

Aan de leestafel in de bibliotheek wordt op dinsdag 20 november, tussen 10 u en 11.30 u, een fragment en een gedicht voorgelezen en er wordt nadien overgepraat. Het plezier van het lezen en het delen met elkaar staat centraal. Omdat samen lezen en er over praten de mensen dichter bij elkaar brengt. Maar wie alleen maar wil luisteren is ook welkom. Inschrijven kan via bibliotheek@deinze.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio