Tweede vernieuwde Aldi-supermarkt in Mechelen geopend, in regio volgen er nog

Tweede vernieuwde Aldi-supermarkt in Mechelen geopend, in regio volgen er nog

Het team van de winkel op de Hombeeksesteenweg bij de heropening. Foto: Aldi

Heist-op-den-Berg / Lier / Mechelen / Sint-Amands - Aldi heeft afgelopen weekend zijn vernieuwde supermarkt op de Hombeeksesteenweg in Mechelen-Zuid geopend. Later deze week volgt de winkel in Sint-Amands en ook voor volgend jaar staan er een hele reeks investeringen op stapel in de regio.

Vorige maand werd ook de vestiging in de Elektriciteitsstraat in Mechelen-Noord al gemoderniseerd.  De vernieuwde winkel op de Hombeeksesteenweg opende afgelopen zaterdag feestelijk de deuren. "De ombouw van de winkel in Mechelen maakt deel uit van een grotere restyling, de grootste ooit voor Aldi", zegt Dieter Snoeck van Aldi.  

In de vernieuwde vestigingen is onder andere werk gemaakt van een versmarkt, van een uitgebreidere broodafdeling, van een nieuwe indeling en van nieuw meubilair en ledverlichting.Komende zaterdag is de heropening van de winkel in Sint-Amands aan de beurt. “Begin volgend jaar staan in de regio onder andere de winkels Mechelen-Nekkerspoel, Heist-op-den-Berg en Lier op het programma”, zegt Dieter Snoeck van Aldi België.

De Duitse keten vernieuwt dit jaar en in de loop van 2019 al zijn vestigingen in ons land. Voor de verouderde vestiging op de Leuvensesteenweg in Mechelen is er nog geen definitieve datum voor de ombouw vastgelegd. “Er lopen wel een vijftal immoprojecten in de regio waarbij winkels een grondige vernieuwing ondergaan”, stelt Snoeck. Voor details is het nog te vroeg.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio