Kippenvel: Emily (2) ontmoet voor het eerst de onbekende die haar leven redde

Kippenvel: Emily (2) ontmoet voor het eerst de onbekende die haar leven redde Video: KDKA via KameraOne

Alleen maar glimlachende gezichten in het ziekenhuis van het Amerikaanse Pittsburgh deze week. De verplegers en artsen keken immers toe hoe een jongeman het handje schudde van de 2-jarige Emily. Joseph Osborn schonk een deel van zijn lever aan het kleine meisje, zonder dat hij haar kende. En dat redde Emily haar leven.

Het ging niet goed met de kleine Emily voor de operatie. Het meisje moest ondanks haar jonge leeftijd al vechten tegen kanker. De dokters hadden immers een tumor op haar lever ontdekt. Joseph Osborn bleek haar engel in nood nadat Emily al vijf keer - tevergeefs - chemotherapie had ondergaan. Hij besloot immers om een deel van zijn lever aan haar af te staan, zonder dat hij het meisje of haar familie kende.

Dit weekend zag hij Emily voor het eerst, die dankzij zijn donatie er weer helemaal bovenop komt. Allebei straalden ze van geluk, iets wat het ziekenhuispersoneel met plezier zag gebeuren. Mama Heather Smith is hem enorm dankbaar. “Ik kan het nog steeds niet geloven. Ik krijg er kippenvel van als ik er aan denk. Hij heeft een flinke operatie moeten doorstaan, en dat voor een onbekende. Prachtig toch”, besloot ze.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees