Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Al 22 jaar een Michelinster en toch niet in Gault&Millau: waarom raakt niemand het eens over deze chef?

Al 22 jaar een Michelinster en toch niet in Gault&Millau: waarom raakt niemand het eens over deze chef?

Jan Van den Bon: “Mijn geheim? Ik ben mijn eigenheid altijd trouw gebleven.” Foto: fvv

Gent -

De Michelinster blijft nog een jaar hangen aan de gevel van Jan Van den Bon. “Altijd een opluchting”, zegt de chef. “Zoiets wordt nooit een verworvenheid.” Opvallend: het restaurant bij het Gentse Citadelpark staat niet in die andere culinaire gids, Gault&Millau.

LEES OOK. KAART. Bekijk hier alle restaurants met Michelinsterren in je buurt

Jan Van den Bon was maandag niet in Flanders Expo om het nieuws te vernemen. Als we hem bellen, is hij duidelijk tevreden ...

Het beste van Enkel voor abonnees