Geit baart “gemuteerd wezen” dat op een mens en een varken lijkt: “Het werk van de duivel”

De “gemuteerde duivel” veroorzaakt onrust en paniek in het dorp Video: Newsflare/ViralPress

Er is onrust ontstaan in een Filipijns dorp nadat een geit op een kleine boerderij een bizar wezen baarde. Het lam lijkt volgens de dorpelingen meer op een varken met “menselijke trekken”, waardoor nu gevreesd wordt dat er een vloek op hun dorpje rust. Er wordt gefluisterd dat het opmerkelijke wezentje “het werk is van de duivel” en dat de boer en zijn familie geteisterd zullen worden door rampspoed.

“Niemand weet wat het is, maar het is alvast geen geit”, aldus Josephine Repique, die getuige was van de bevalling. De geit baarde via een keizersnede twee ‘lammetjes’. De vrouw vindt dat het haarloze wezentje - met navel - meer op een varken lijkt, met menselijke trekken. “We zijn in shock. We zijn bang. We vragen ons allemaal af hoe dit mogelijk is. Alle buren kwamen al langs om het eens goed te bekijken.”

De geit en de twee lammetjes stierven kort na de bevalling, waardoor de geruchten over een vloek hardnekkiger worden en er gefluisterd wordt dat het bizarre wezen een “gemuteerde duivel” is. Het dorp staat nog steeds in rep en roer, hoewel een Filipijnse wetenschapper met een logische verklaring op de proppen kwam: “Het is waarschijnlijk een genetische mutatie, veroorzaakt door een ziekte die kan worden overgedragen als muggen geiten steken.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees