Celebs

Actrice Mandy Moore kiest niet voor wit op haar trouwdag

Actrice Mandy Moore kiest niet voor wit op haar trouwdag

Foto: Isopix

Mandy Moore (34) heeft op 18 november in Los Angeles haar jawoord gegeven aan Taylor Goldsmith (33). De 'This Is Us'-ster deed dat niet in een maagdelijke witte jurk, maar opteerde voor een opvallend roze exemplaar.

Singer-songwriter Taylor Goldsmith ging vorig jaar in september op één knie zitten om zijn vriendin Mandy Moore ten huwelijk te vragen. De actrice en zangeres, die rond de jaren 2000 ook enkele hitjes scoorde, trouwde uiteindelijk meer dan een jaar later en wel in haar achtertuin in Los Angeles, met op de achtergrond de ondergaande zon. 

Het werd geen traditionele witte jurk, maar wel een bohemien roze exemplaar van het Amerikaanse label Rodarte van de zussen Kate en Laura Mulleavy. Het geheel werd afgewerkt met tule en en enkele bloemdetails. Haar look was compleet dankzij de roze oogschaduw en subtiele lippenstift die door de bekende make-upartiest Jenn Streicher werden aangebracht.

Moore is niet de eerste in Hollywood die in een roze trouwkleed huwt. Jessica Biel deed het haar al voor toen zij met Justin Timberlake in het huwelijksbootje stapte. Haar ontwerp was van Giambattista Valli. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mandy Moore fanpage (@thisismandymoore) op

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees