‘Iconische’ concert in Brussel was voor vele fans ontgoocheling, maar nu excuseert Lauryn Hill zich

“Liefste Brussel en Parijs, excuses voor de laattijdige aftrap van de concerten...”. Met deze excuses richtte de Amerikaanse zangeres Lauryn Hill, ex-lid van The Fugees, zich tot haar fans op Twitter woensdagmorgen om 01.30 u. De Amerikaanse vedette begon aan haar optreden in Bercy (Parijs) met twee en een half uur vertraging en in Brussel startte ze ook met een goed uur vertraging. Ze gaf er in Vorst Nationaal na amper drie kwartier de brui aan, waarop vele fans vertrokken. Ze keerde wel nog terug op het podium om er nog een vervolg aan te breien, maar dat werd dus door vele fans gemist.

“Liefste Brussel en Parijs, we verontschuldigen ons voor de late start van de optredens. We werken volop aan het wegwerken van de probleempjes die ons parten spelen bij de overbrenging van onze productie naar Europa, met de uurverschillen en met de andere sluitingsuren.”

“Met veel dankbaarheid treed ik op met een album dat heel veel heeft betekend voor zoveel mensen”, vervolgt Lauryn Hill op Twitter. “Elke dag proberen we iets te brengen dat echt uit het hart komt. Bedankt dat jullie naar mijn concerten komen, bedankt voor jullie geduld, steun en begrip. We zijn enthousiast over deze Europese tournee en kijken uit naar de show van morgen”.

De concerten naar aanleiding van de 20ste verjaardag van haar destijds baanbrekende en iconische rap-album “The Miseducation of Lauryn Hill”, zijn dus voor vele Europese fans uitgedraaid op een zware ontgoocheling. Vele fans hebben intussen via sociale media hun collega’s opgeroepen om niet naar het optreden te gaan, omdat het toch een zware teleurstelling zou worden. Verschillende mensen vroegen op die media ook de terugbetaling van hun ticket aan de organisatoren. De tickets hadden tussen de 50 en 100 euro gekost.

‘Iconische’ concert in Brussel was voor vele fans ontgoocheling, maar nu excuseert Lauryn Hill zich
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees