Renovatiewerken Begijntjesbad

Zwembad Overijse een jaar lang dicht

Zwembad Overijse een jaar lang dicht

Foto: IF

Overijse - Op maandag 3 december 2018 sluit het Begijntjesbad tijdelijk zijn deuren voor grondige renovatiewerken. Het zwembad zal zeker tot eind 2019 gesloten blijven.

'Door de aanhoudende technische problemen in het Begijntjesbad is het niet meer verantwoord om het zwembad nog langer open te houden', laat de gemeente weten. Na bijna 18 jaar werd beslist om een grondige renovatie van het zwembad door te voeren. 'Niet alleen de buitengevels krijgen een grondige opknapbeurt, maar ook de inkom, de vloeren en de kleedkamers krijgen een volledig nieuw jasje. Bovendien moeten een aantal energetische maatregelen en de vervanging van de verluchtings- en waterbehandelingsinstallatie zorgen voor een Begijntjesbad waarbij gezondheid en duurzaamheid voorop staan. Daarnaast kiezen we voor een chloorarm bad, en via zonnepanelen en een warmtekrachtkoppeling zal er groene energie geproduceerd kunnen worden', klinkt het.

Vanaf 3 december 2018 kan je voor sport- en vrijetijdsgerelateerde vragen, zoals bijvoorbeeld inschrijvingen voor sportactiviteiten, het uitlenen van sleutels voor sportaccommodaties of van sportmateriaal, terecht in de bib. Indien je een specifieke vraag hebt, maak je best een afspraak. De medewerkers van de Sportdienst blijven telefonisch of per e-mail bereikbaar op t 02 686 90 20 of via sportdienst@sporeo.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio