Frontman Maxi Jazz komt met grootste Faithless-hits naar ‘I Love the 90’s’

Frontman Maxi Jazz komt met grootste Faithless-hits naar ‘I Love the 90’s’

Foto: I Love the 90’s

De Hasseltse Ethias Arena maakt zich klaar voor een nieuw rondje ‘I Love the 90’s – The party’ op zaterdag 13 april 2019. Net als de voorbije jaren worden er opnieuw vele duizenden kinderen en fans van de 90’s verwacht en vanaf deze week lossen de organisatoren elke vrijdag een nieuwe naam. De eerste die ze aankondigen is Faithless-frontman Maxi Jazz.

Met hun mix van triphop, hiphop, pop, club en progressive trance domineerde Faithless in de jaren negentig de internationale hitlijsten. In ’95 was het meteen raak met hun debuutsingle, ‘Salva Mea’ (‘Save Me’), een nummer dat meer dan 1.000.000 keer werd verkocht. Met ‘Insomnia’ (’96) en ‘God Is a DJ’ (’98) werd hun hitstatus bevestigd en speelde de band op de grootste festivals (Rock Werchter, Main Stage) en in uitverkochte concertzalen, waaronder het Antwerps Sportpaleis.

“Maxi Jazz staat al jaren op ons verlanglijstje en eindelijk hebben we een agenda-match”, zegt organisator Kris Bloemen. “Hij weet als geen ander hoe hij de massa moet bespelen en entertainen. Gegarendeert brengt hij iedereen aan het dansen met zijn Faithless-hits uit de 90’s, zijn stomende beats en zijn doordringende, rauwe, donkere stem.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees