Dit N+ artikel is exclusief voor jou als abonnee.

Abonnee worden? Kies je leesformule

Anse (23) opent eerste havermoutbar van het land: “Havermout oubollig? Probeer het eens met kip of geitenkaas”

Anse (23) opent eerste havermoutbar van het land: “Havermout oubollig? Probeer het eens met kip of geitenkaas”

En zeg nu zelf: tijdens deze koude winterdagen smaakt een warme kom havermout met kaneel toch veel beter dan koude muesli? Foto: fvv

Gent -

Van de gerechten over de koekjes tot de melk in de koffie. Bij Oats Day Long is werkelijk álles van haver­mout gemaakt. ­Welkom bij Anse Van­massenhove (23), die ­samen met haar broer in de Nederkouter de eerste havermoutbar van België heeft geopend.

Anse Vanmassenhove is zo zot van havermout dat ze vorige week samen met haar broer Ewout (26) de eerste havermoutbar van het land heeft geopend: Oats Day Long. “In grote steden als New York en Kopenhagen ...

Het beste van Enkel voor abonnees