"Nog nooit iets gewonnen, ik zat er wel mee"

Georgette (70) wint een auto in Proxy Delhaize Beervelde

Georgette Geiregat (70) uit de Beerveldestraat net over de grens met Lokeren mocht deze middag de sleutels van een gloednieuwe Citroën C1 in ontvangst nemen uit de handen van Marc en Jolien van Proxy Delhaize in Beervelde. "Onze winkel in Overmere is één jaar open, en wij wilden daar een actie voor de klanten op het getouw zetten, maar we konden de klanten in Beervelde niet in de kou laten staan. Dus organiseerden we meteen een dubbele wedstrijd met twee hoofdprijzen, één voor elke zaak", aldus zaakvoerder Marc die later op de namiddag nog een auto mocht gaan uitdelen in Overmere.

Winnares Georgette Geiregat moest zaterdagmiddag nog even bekomen van het telefoontje van Jolien van Proxy Delhaize. "Ik begon te beven, en het heeft even geduurd voor ik het besefte en voor ik mijn man gebeld heb", vertelt ze. "Eerlijk, ik heb nog nooit iets gewonnen in mijn leven, en ik zat daar wel een beetje mee." De sleutels van de Citroën C1 die ze uiteindelijk won door de schiftingsvraag over het aantal deelnemers op één na correct te beantwoorden, zal ze met plezier doorgeven aan haar dochter Rani De Roep uit Zeveneken. Die is met een 12-jarige auto met 320.000 km op de teller aan een nieuw vervoermiddel toe. "Een mooi eindejaarsgeschenk", lacht de dochter des huizes. Beide dames zijn vaste klanten in Delhaize, Georgette winkelt zelfs al 45 jaar lang bij de keten, en doet nu dus haar boodschappen in de Proxy op de hoek van de Rivierstraat en de Heistraat. 

Voor de voedingszaak in Beervelde is het overigens niet de eerste stunt: "Klantenbinding is voor ons zeer belangrijk", aldus Marc en Jolien. "We kennen nagenoeg al onze klanten persoonlijk, en dat is iets waarmee je je vandaag zeker onderscheidt. Twee jaar geleden nodigden we al onze klanten uit om ons 20-jarig jubileum mee te vieren in het Feestpaleis. Wel, dat is iets waar nog regelmatig over gepraat wordt door de mensen."  De wedstrijd waarbij een Citroën-wagen te winnen viel, liep gedurende acht weken en er namen 1257 klanten aan deel. Naast de hoofdprijs werden deze middag nog 79 andere prijzen uitgedeeld, van kaasschotels, over gourmetschotels, belegde broodjesschotels en gevulde winkelmanden met groenten en fruit. "We wilden zoveel mogelijk klanten laten delen in de actie", klinkt het bij Proxy Delhaize Beervelde, die ook op Buurtslagers kon rekenen voor de wedstrijd.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio