Celebs

Eva Daeleman verhuist naar Oostende

Eva Daeleman verhuist naar Oostende

Foto: ISOPIX

Eva Daeleman, voormalig radio- en televisiepresentatrice, zal in 2019 haar woonplaats Mechelen verlaten.

Daeleman verhuist naar Oostende om de rust van de zee op te zoeken. Dat meldde ze op Instagram. De yogastudio die ze na haar mediacarrière opgericht heeft, laat ze over aan anderen.

“Het leven is aan de dromers en de doeners”, zegt ze op Instagram. “En mijn droom is een trager leven aan de kust in Oostende.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lieve mensen, ik krijg langs verschillende kanten bezorgde vragen over @studio.stil. het is mijn yoga-baby die op eigen benen staat. in 2019 volg ik mijn droom en verhuis ik naar zee. zoals het een goede moeder betaamt blijf ik zorg dragen voor m’n kind - maar wel vanop een afstand. een moeder hoort los te laten. het geweldige Team Stil blijft de missie van Yoga To The People uitdragen en zelf kom ik regelmatig workshops geven en blijf ik de yogareizen en -weekends begeleiden. het leven is aan de dromers en de doeners. en mijn droom is een trager leven aan de kust in Oostende. ps. niet alles geloven wat in de krant staat. GROETJES EN FIJN WEEKEND ??

Een bericht gedeeld door eva daeleman (@evadaeleman) op

 

In 2015 werd Daeleman getroffen door een burn-out. Opmerkelijk is dat Klara-stem Heidi ­Lenaerts onlangs ook al aankondigde dat ze naar Oostende verhuist.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees