Celebs

Melania Trump pareert kritiek op bloedrode kerstbomen in het Witte Huis: “In het echt zijn ze nog mooier”

Melania Trump pareert kritiek op bloedrode kerstbomen in het Witte Huis: “In het echt zijn ze nog mooier” Video: Reuters

De First Lady van de Verenigde Staten kreeg tijdens een gesprek over het misbruik van opiaten in haar land een vraag voorgeschoteld over haar kerstdecoratie in het Witte Huis. De moderator van het gesprek kan niet begrijpen dat de media haar aanvallen telkens als ze iets doet en op triviale zaken focussen “in plaats van levens te redden”. Melania Trump wuifde de kritiek en de grapjes die de ronde doen weg en nodigde iedereen uit om de kerstbomen in het echt te komen bezichtigen, want dan “zijn ze nog mooier”.

Nadat beelden van de kerstdecoratie werden verspreid, merkten sommigen al snel op dat de rode kerstbomen erg lijken op de bomen in de populaire serie The Handmaid’s Tale. Ze kreeg ook kritiek op de “te overdadige” versieringen, maar pareerde alle kritiek en grapjes stoïcijns tijdens een opgenomen debat over opiaten.

De Amerikaanse bevolking misbruikt meer en meer medicijnen die zijn samengesteld uit opiaten - een stof die uit papavers wordt gewonnen - en dat veroorzaakte de voorbije jaren een stijging in verslavingen. De moderator stoorde zich dan ook geweldig aan de media, die de Trumps geregeld op de korrel nemen, maar zich niet bezighouden met de “boodschap van belangrijke kwesties” te verspreiden.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees