Celebs

Worden George en Amal Clooney de peetouders van de volgende Britse koninklijke baby?

Worden George en Amal Clooney de peetouders van de volgende Britse koninklijke baby?

Foto: Isopix

Met de komst van een nieuwe Britse koninklijke baby wordt niet enkel volop gespeculeerd over de naam, het geslacht en de geboortedatum van de ongeboren spruit, ook de namen van potentiële peetouders veroorzaken flink wat giswerk. De familie van George Clooney is ervan overtuigd dat die eer zowel George als Amal Clooney te beurt zal vallen.

Hoewel nog helemaal niets over mogelijke peetouders van de baby van prins Harry en Meghan Markle bekend is gemaakt, staan George en Amal Clooney volgens de Daily Mail bovenaan het lijstje van potentiële peetouders. De Britse krant is die mening toebedeeld na een gesprek met enkele Amerikaanse familieleden van George Clooney, die ervan overtuigd zijn dat het sterrenkoppel absoluut kans maakt op het koninklijke peetouderschap.

Volgens een insider zou George verantwoordelijk zijn voor die geruchten. Hij zou zelf in zijn intieme kring verteld hebben dat hij van mening is dat hij hoogstwaarschijnlijk door het koninklijke koppel gevraagd zal worden. Zijn neef, Ben Breslin, is alvast erg enthousiast: "George zou een fantastische peetvader zijn voor de koninklijke baby. Hij is nagenoeg fantastisch in alles wat hij onderneemt. Het is een opperbeste kerel."

Een langdurige, diepe vriendschap

De keuze voor het sterrenkoppel zou overigens niet eens zo vreemd zijn. George en Amal Clooney trekken op regelmatige basis met de hertog en hertogin op. Zo waren ze niet enkel uitgenodigd op het huwelijk vorig jaar, kort na datzelfde huwelijk werden prins Harry en Meghan Markle door het koppel in hun privéjet naar Italië overgevlogen. Daar maakte het prinselijk paar ook meteen kennis met de tweeling Ella en Alexander.

Een anonieme bron vermeldde daarover het volgende in de Britse krant: "Amal en Meghan hebben al jarenlang een hechte band, en daardoor zijn ook George en prins Harry beste maatjes geworden." Volgende maand worden Harry en Meghan bovendien ook op het feestje van de acteur en zijn vrouw verwacht in Londen, waar heel wat sterren zullen opduiken. Zelfs Barack en Michele Obama beloven van de partij te zijn.

 

 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees