Bizar: uitbater laat winkel van Rode Duivel Marouane Fellaini beroven uit wraak

Bizar: uitbater laat winkel van Rode Duivel Marouane Fellaini beroven uit wraak

Foto: Photo News

Brussel -

De uitbater van een winkel die eigendom is van Rode Duivel Marouane Fellaini wordt vervolgd omdat hij een gewelddadige overval in scène had gezet. De verdachte wilde zich op die manier wreken op de vader van Fellaini. Dat schrijft de Waalse krantengroep Sudpresse woensdag.

De feiten dateren van 2014. Aleksandar S., de uitbater van een zaak in luxegoederen in hartje Brussel op naam van Rode Duivel Marouane Fellaini, had zelf de hulpdiensten verwittigd voor een zogezegde overval waar hij slachtoffer van zou zijn geweest. Volgens hem was voor bijna 250.000 euro meegenomen door gemaskerde mannen in een bestelwagen.

Het gerecht slaagde er echter in de bestelwagen en zijn inzittenden op te speuren, en kreeg van hen een ander verhaal te horen. De uitbater zou zelf met het idee zijn gekomen om de winkel te bestelen. De bewakingsbeelden van in de winkel bevestigen die versie.

Aleksander S. kwam voor de correctionele rechtbank met een opmerkelijke uitleg. Hij zei dat hij zich “gegijzeld” voelde door de vader van Marouane Fellaini, dat die van een “slechtheid” zonder naam zou zijn en hem maar niet wilde laten vertrekken als zaakvoerder.

De zaakvoerder wordt samen met de drie dieven vervolgd door de correctionele rechtbank van Brussel.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.

UEFA Nations League Divisie A - Groep 2

Vorige speeldag

Speeldag 6

GS W V G DS P
1 Zwitserland 4 3 1 0 14/5 9
2 België 4 3 1 0 9/6 9
3 IJsland 4 0 4 0 1/13 0