20-jarige verdachte van gewapende overval opgepakt

20-jarige verdachte van gewapende overval opgepakt

Themabeeld. Foto: Photo News

Gent -

De politie heeft maandag een 20-jarige man opgepakt in het onderzoek naar de gewapende overval op de shop van een tankstation, vorige week vrijdag. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent. De onderzoeksrechter heeft de jongeman aangehouden.

De overval op de shop van het Lukoil-tankstation aan de Vlaamse Kaai werd vorige week vrijdag gepleegd rond 12.15 uur. Een man stapte de shop binnen en bedreigde de twee aanwezige werknemers met een vuurwapen.

Onder bedreiging van het wapen staken de werknemers het geld uit de kassa in een plastieken zak, waarop de dader te voet wegvluchtte met de buit. De politie snelde ter plaatse en zocht in de omliggende straten nog tevergeefs naar de mogelijke dader, die tijdens zijn overval gefilmd werd door de bewakingscamera’s van de shop.

20-jarige verdachte van gewapende overval opgepakt
De dader sloeg kort na de middag toe. Foto: Google Streetview

Maandag 3 december kon de politie een 20-jarige man uit Gent oppakken die wordt verdacht van de feiten. Hij werd gisteren voorgeleid bij de onderzoeksrechter en aangehouden. Momenteel zit de twintiger in de cel. Vrijdag 7 december verschijnt hij voor de raadkamer, die zal beslissen over zijn eventuele verdere aanhouding.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees