Café Container schenkt 2.000 euro aan Reva en doet door op oudejaarsavond

Café Container schenkt 2.000 euro aan Reva en doet door op oudejaarsavond

De cheque werd overhandigd in de kinderboerderij van het Revalidatiecentrum Pulderbos aan dokter Moens. Foto: kma

Zandhoven - Café Container, de zomerbar van enkele vrienden die in augustus aan De Populier stond, overhandigde woensdag haar opbrengst aan het Revalidatiecentrum Pulderbos. En de initiatiefnemers brachten nog het goede nieuws dat ze op 31 december uitzonderlijk weer geopend zijn op het plein aan het gemeentehuis in Zandhoven.

“We hadden op voorhand gezegd dat onze opbrengst naar een lokaal goed doel zou gaan”, vertelt Hans Soetemans. “We zijn blij dat we 2.000 euro kunnen schenken aan het Reva, om de verhuis van de kinderboerderij naar de nieuwe locatie op de zorgcampus van Hooidonk mee te ondersteunen.”

Boer Luc was heel tevreden, want de kinderboerderij is waardevol voor de revaliderende jongeren en kinderen. “Op de campus van Hooidonk is in principe evenveel plaats als hier. Normaal is de overbrenging van onze boerderij voorzien, maar alle extra’s zijn welkom. Deze 2.000 euro zullen apart voor de verhuis van onze zorgboerderij in het bouwfonds geblokkeerd worden.”

Rond 2022 verhuist het Reva naar de nieuwe zorgcampus die het met Hooidonk zal delen.

Café Container had nog goed nieuws, want op 31 december wordt de container voor het gemeentehuis van Zandhoven geplaatst en zullen overdag de nieuwjaarszangers en begeleiders er terecht kunnen.  ’s Avonds vanaf 23u kan iedereen er komen klinken op het nieuwe jaar.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio