Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Steakhouse weigert doorbakken biefstuk te serveren: “Ik ga het vlees niet verknoeien door er een schoenlap van te maken”

Steakhouse weigert doorbakken biefstuk te serveren: “Ik ga het vlees niet verknoeien door er een schoenlap van te maken”

Kok Dave Maggen opent vandaag zijn steakhouse, maar een doorbakken stukje biefstuk weigert hij te bakken. Foto: KH

Maaseik -

Het Maaseikse steakhouse Tarbh, dat vandaag de deuren opent, stelt op zijn website dat ‘bien cuit’ of doorbakken steak uit den boze is. “In een tekst komt een boodschap altijd wat harder aan”, sust zaakvoerder-kok Dave Maggen.

De boodschap op website én menukaart is anders niet mis te verstaan: “Al ons rundvlees wordt aangekocht in volledige lenden en wordt in huis versneden. Daar wij respect voor het product zeer hoog in het ...

Het beste van Enkel voor abonnees