WIN. De Kampanje brengt Kerstgala! met Nádine en Yannick Bovy

Op 20 december trapt De Kampanje de feestperiode af met ‘Kerstgala!’ Samen met het CBS-orkest brengen de Zuid-Afrikaanse Nádine en crooner Yannick Bovy de beste kerst- en all season tophits. Zij nodigen u uit om te komen genieten van een avond met alles erop en eraan: een stijlvolle ontvangst, muzikale verwennerij, hapjes en drankjes en dat alles in een volledig aangekleed kader. Kerstsfeer gegarandeerd in De Kampanje aan de Brouwerijstraat te Steenhuffel

Het Nieuwsblad mag 2 x een silver duo-ticket weggeven. Wil jij iemand verrassen en samen naar het Kerstgala komen, stuur dan als de bliksem een mailtje met je gegevens. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. Niet gewonnen? Niet getreurd, er zijn nog enkle tickets beschikbaar, maar wacht niet te lang.

Silver tickets €18: 
Stijlvolle ontvangst en een zitplaats in de zaal zijn inbegrepen. Mogelijkheid om een drankje en hapje te nuttigen.
Golden tickets €35: 
Stijlvolle ontvangst, zitplaats op de tribune inclusief bediening, drankbonnetjes ter waarde van €10 en een hapje voor en tijdens het concert zijn inbegrepen. 
Diamond tickets €70: 
Stijlvolle ontvangst, zitplaats op de tribune inclusief bediening, drankbonnetjes ter waarde van €10, een hapje voor het concert en een receptie tijdens de pauze met een meet- en greet met de artiesten zijn inbegrepen. 
Info: 
- Locatie: De Kampanje 
- Deuren: 19u30, start concert: 20u30 
- Dresscode: gala/casual chique 
- Tickets: kerstgala@dekampanje.be

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio