Vrouw (68) al ruim een maand in coma na aanrijding, dader spoorloos. Herkent u deze wagen?

De politie is op zoek naar de bestuurder van een lichtgrijze Opel Combo die eind oktober een 68-jarige vrouw aanreed in de Luikse wijk Outremeuse. De dader pleegde vluchtmisdrijf. Het slachtoffer bleef zwaargewond achter en ligt sindsdien in coma.

De feiten vonden plaats op dinsdag 23 oktober 2018 rond 18.55 uur in de rue Louis Jamme, in de omgeving van Outremeuse in Luik. Een lichtgrijze Opel Combo reed een 68-jarige vrouw aan en vluchtte. De wagen werd gebouwd tussen 2004 et 2011. Het voertuig is vermoedelijk beschadigd aan de voorruit en miste een wieldeksel rechts vooraan

In het kader van dit vluchtmisdrijf vragen de onderzoekers aan alle personen of garagisten die meer informatie hebben over deze wagen om contact op te nemen met de politie. Aan de bestuurder zelf wordt ook gevraagd om zich te melden.

“Bent u de bestuurder van de wagen of was u getuige van dit vluchtmisdrijf, alle informatie is welkom bij de onderzoekers via het gratis nummer 0800/30300”, klinkt het in een persbericht. U kunt ook getuigen via opsporingen@police.belgium.eu.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees