VIDEO. Filmclub vertoont 'Pieter Konijn' en 'Hotel Transsylvanië 3'

Zulte - Filmclub verwelkomt op zaterdag 8 december iedereen voor een nieuwe Filmclubnamiddag in de Gaston Martenszaal in Zulte. Er zijn deze keer weer twee films te bekijken: ‘Pieter Konijn’ om 13.30 u en ‘Hotel Transsylvanië 3’ om 16 u.

Pieter Konijn

Pieter Konijn, in het Engels ‘Peter Rabbit’, is een live-action computeranimatiefilm uit 2018, geregisseerd door Will Gluck. De film is gebaseerd op de kinderboeken ‘Peter Rabbit’ van schrijfster Beatrix Potter. Het verhaal gaat over een opstandig konijn genaamd Pieter Konijn en zijn norse buurman meneer McGregor, die zijn moestuin konijnenvrij probeert te houden.

Met namen zoals Domhnall Gleeson, Margot Robbie, Daisy Ridley, Rose Byrne, Elizabeth Debicki en James Corden heeft de originele ‘Peter Rabbit’ een mooie internationale stemmencast. Maar ook de Vlaamse stemmen mogen er zijn. Antwerpenaar Sven De Ridder, gekend van FC De Kampioenen 2: Jubilee General en K3: Love Cruise, krijgt de hoofdrol en geeft met zijn stem gestalte aan Pieter Konijn. Andere stemmen worden vertolkt door Inge Paulussen, Evelien Bosmans en Jens Dendoncker.

Hotel Transylvanië 3

Dochter Mavis verrast Dracula met een cruisevakantie met de hele familie op een luxe monsterschip, zodat hij even verlost is van alle druk in zijn luxe resort in Transsylvanië. Dracula valt voor de mysterieuze kapitein Ericka. Regisseur van de film is Genndy Tartakovsky, gekend van de Cartoon Networkserie ‘Dexter’s Laboratory’ en de eerste twee ‘Hotel Transsylvania’-films.

De Vlaamse stemmen worden vertolkt door Christel Domen, Warre Borgmans,  Luc Appermont, Henri Serneels, Govert Deploige, Jakob Beks, Ludo Hellinx, Stef Aerts, Tine Van den Wyngaert, Manou Kersting, Pieter-Jan De Smet, Bert Van Poucke en Maarten Bosmans.

Er is ook deze keer weer een kleurwedstrijd. De tekeningen kan je downloaden via www.filmclub.be.

Praktisch

De capaciteit van de zaal is beperkt. Als je wil zeker zijn van je plaats, reserveer dan online via de website. Daar vind je ook andere nuttige informatie zoals bijvoorbeeld de plaatsverdeling of de drankbonnetjes.

Wanneer: zaterdag 8 december 2018 om 13.30 u en 16 u.

Waar: Gaston Martenszaal, Staatsbaan 148, Zulte

Toegang: €5. Reserveren kan via www.filmclub.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio