Delicatessenzaak in vroeger bankkantoor heeft originele oplossing gevonden voor bankkluis

De vroegere bankkluis is nu een gezellige koffiehoek geworden: lekker keuvelen. Foto: jdv

Deinze -

De oude bankkluis die was blijven staan in de delicatessen- en chocoladezaak Pralinja in de Tolpoortstraat wordt een knusse koffie- en leeshoek.

Het voormalige Recordbankkantoor in de Tolpoortstraat werd begin 2018 omgetoverd tot de delicatessen- en chocoladezaak Pralinja met onder meer ambachtelijke pralines van onder meer chocolatier Valentino uit Schepdaal, en ook nog thee, koffie en geschenkartikelen.

Op vraag van de klanten paste Anja Stevens de nieuwe handelszaak recent aan. De oude bankkluis, die was blijven staan, kreeg een nieuwe functie als thee- en koffiehoek.

“Ideaal om even in uit te rusten tijdens het shoppen of om rustig te proeven van de ruime keuze aan pralines of andere lekkernijen”, zegt de zaakvoerster van Pralinja.

“Je zal in onze bankkluishoek gezellig kunnen keuvelen met vriendinnen of vrienden in een aangenaam kader. Wij zorgen verder voor een persoonlijke bediening. Om het milieu te sparen vullen wij graag je eigen blikken met onze koffie of thee.”

“Bijzonder is bovendien dat Pralinja als enige winkel in Deinze de eigen gemaakte kaarsen en kleicreaties van Zonnehoeve, een zorg- en wooncentrum in Eke, verkoopt. Zo steunen we tezelfdertijd de werking van deze instelling.”

info@pralinja.be

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees