De Russische ‘Lara Croft’ die bikkelharde elitesoldaten traint: “Schieten is mijn tweede natuur”

Ravissante ‘Lara Croft’ traint bikkelharde Russische elitesoldaten: “Schieten is meer dan een hobby” Video: Ruplty

Een Russische vrouw en liefhebber van vuurwapens wordt al jaren vergeleken met Lara Croft, de bekende archeologe die ooit werd vertolkt door Angelina Jolie. Naast poseren voor fotoshoots heeft de vrouw nog een grote hobby, waar ze ook haar beroep van maakte: schieten. In een verleden tijd werd ze nog wereldkampioene ‘practical shooting’, nu traint ze elitesoldaten in het Russische leger. Al heeft ze ook nog tijd voor minder bikkelharde leerlingen.

Anna Yants vindt het niet zo erg dat ze de Russische Lara Croft wordt genoemd, maar waarschuwt wel dat vrouwen niet zo graag met iets of iemand worden vergeleken. En ze is niet iemand om kwaad te maken, want Yants schiet altijd raak. Enkele jaren geleden kreeg de scherpschutter een felbegeerde job aangeboden aan de Russische Universiteit voor elitesoldaten, waar ze uitstekend haar mannetje staat tussen al het testosteron.

“Ik groeide op tussen de jongens”, aldus Yants. “Ik deed nooit echt meisjesachtige dingen, dus ik beschouw schieten als een tweede natuur.” Naast de bikkelharde elitesoldaten, telt ze ook nog beroemde en steenrijke mensen onder haar cliënteel. Zo leert ze de dochters van de Tsjetsjeense president en de dochter van de persverantwoordelijke van Vladimir Poetin met vuurwapens omgaan.

 

Play

bekijk ook

 

Meghan Markle heeft een dubbelganger en het internet wordt gek

Deze Zweed lijkt wel verdacht veel op de jonge Leonardo DiCaprio

Woordvoerder first lady roept op tot boycot nadat Amerikaanse rapper ‘Melania’ laat strippen in video

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees