Mathieu van der Poel openhartig over zijn vaste vriendin: “Ze heet Roxanne, is Belgisch en werkt bij Porsche”

Mathieu van der Poel openhartig over zijn vaste vriendin: “Ze heet Roxanne, is Belgisch en werkt bij Porsche”

Foto: rr

Onze reporter Jan-Pieter de Vlieger trok naar Benicassim om er Mathieu van der Poel (24) op te zoeken tijdens zijn stage. En hij trof er een ontspannen Nederlander aan, die openhartig over alle aangesneden onderwerpen wilde praten. Zelfs over de liefde. Want heeft hij geen vaste vriendin? “Dat is zo. Joh, dat mag ook in de krant, hoor. Vinden jullie lezers dat interessant? Wel, ze heet Roxanne Bertels.”

Met permissie: klopt het dat je ook om privéredenen liever wat vaker thuis bent dezer dagen?

(lacht) “Vertel, wat ben je te weten gekomen?”

Dat je een vaste vriendin hebt.

“Dat is zo. Joh, dat mag ook in de krant, hoor. Dat kan je toch niet tegenhouden. Vinden jullie lezers dat interessant? Wel, ze heet Roxanne Bertels, een Belgische, die op de marketingafdeling werkt van Porsche. Wat wil je nog meer weten?”

Misschien hoe jullie elkaar hebben leren kennen.

“Ik ben ooit met Porsche in Finland op ijs gaan rijden. Roxanne was mee en zo hebben we elkaar ontmoet. Daarna zijn ze nog met een hele delegatie naar de cross in Hulst komen kijken, waarna we iets hebben gedronken in Antwerpen. Nadien dan nog een paar dates en ondertussen zijn we een paar maanden samen. Ik ben content.”

Vader Adrie ook?

“Zeker, die komen heel goed overeen. Hij heeft gelukkig nog niet geprobeerd om me over dat stuk van mijn leven advies te geven. (lacht) Had hij dat wel gedaan, ik had zeker niet geluisterd.”

Had je graag gehad dat ze met je meekwam op stage?

“Ik heb nog nooit geweten dat vrouwen of vriendinnen naar een stage komen. Op de crossen zelf is ze er wel vaak bij. Dat is tof.”

LEES HIER HET VOLLEDIGE INTERVIEW. “Ik weet dat ik geluk heb. Ik heb wat meer talent dan een ander”

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.