Nu al 6555 euro voor het goede doel, ook voormalig wereldkampioen Erik De Beck is erbij

Sportyves tegen Kanker: al meer dan 300 deelnemers voor het evenement aan de Damvallei

Sportyves tegen Kanker: al meer dan 300 deelnemers voor het evenement aan de Damvallei

Schepen De Lausnay trok zelf de sportoutfit aan bij de opening van De Kollebloem in het voorjaar van 2013 Foto: Geert Herman

Destelbergen - Druk, heel erg druk wordt het komende week zaterdag vanaf 10 uur in de buurt van het Damvalleimeer. "Sportyves tegen Kanker", het initiatief van Esther Verhamme voor haar betreurde pluspapa en sportschepen Yves De Lausnay, heeft ondertussen al 318 deelnemers geregistreerd. Maar er is nog altijd plaats voor u.

Zoals u hier al eerder kon lezen wordt er gewandeld, gelopen en gefietst, al is dat laatste niet rond het Damvalleimeer. Ook kinderen kunnen er een fijne dag beleven. De volledige opbrengst gaat naar "Kom op tegen Kanker", in het kader van de Warmste Week. Inschrijven kan nog altijd, al moet u het vanaf nu doen met een niet-gepersonaliseerd' rugnummer wanneer u rondjes van 1,8 km rond het Damvalleimeer afmaalt. Maar dat is maar bijzaak. De link naar de site waar u kan inschrijven en steunen vindt u hieronder. Wie nog wat loopervaring mist: ook Erik De Beck liet ons deze week weten dat hij present is. De voormalige wereldkampioen en Belgisch kampioen veldlopen loopt maar wat graag mee voor Yves, die een persoonljke vriend van hem was. Ook uw Nieuwsbladsite zal het evenement van dichtbij met een warm hart volgen. 

Inschrijven voor dit hartverwarmende evenement op 15 december kan via deze link.  Niet twijfelen, maar doen !

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio