VIDEO. Tiny Legs Tim lost eerste single van nieuwe plaat

Gent - Voor het concert dat Tiny Legs Tim naar aanleiding van zijn nieuwe plaat Elsewhere Bound speelt is het nog even wachten tot 14 mei 2019, maar de Gentse bluesmuzikant lost nu wel al de eerste single en titeltrack van zijn nieuwe plaat. Die komt uit op 1 februari 2019.

‘Elsewhere Bound’ is al het vijfde studio-album van Tiny Legs Tim. Tim De Graeve ruilt  Op zijn nieuwe plaat ruilt op die plaat de  akoestische intimiteit van voorganger ‘Melodium Rag’ in voor een vlezige productie met een uitgebreide bezetting.

In de liveband waarmee TLT zal toeren zit ook een stevige blazerssectie met ondermeer Tom Callens en Marc De Maeseneer die ook deel uitmaken van de Bigband van Lady Linn, en de bekende Gentse trompettiste Marie-Anne Standaert. Verder nog trompettist Yves Fernandez, en bluescompaan Steven Troch op de mondharmonica. Luc Vermeir (onder meer Isolde Lasoen en Lester's Blues) speelt piano, Filip Vandebril (levensgezel van Lady Linn) de bas. Amel Serra García zorgt voor de percussie, Frederik Van den Berghe drumt.

De clip van ‘Elsewhere Bound’ is gedraaid in Bar Venetië in Borgerhout en baadt in een sfeer van gezellige groezeligheid. Cinema Belge met een surrealistisch kantje en een absurde knipoog naar the Coen Brothers.

 

Ticketinfo: klik hier.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio