Update

Nuit de Sylvestre luidt het nieuwe jaar in

Deinze - Na de geslaagde editie van vorig jaar wil organisator Jonathan Van Helleputte weinig veranderen aan het gesmaakte concept van zijn Nuit de Sylvestre op oudejaarsavond: ‘We blijven oudejaar vieren in één van de gezelligste locaties van Deinze, de VIP lounge van SK Deinze. Enkel de buffetformule wordt enigszins aangepast. Er zijn nog enkele tickets voor het dansfeest beschikbaar. Dj's Daddy Cool (Gentse Feesten Sint-Baafs) en Davy (resident DJ Arona) draaien de grootste dans- en ambiancehits. Davy heeft beloofd een retro-set je in te plannen.'

Tafelen en dansen

Jonathan: ‘Dit jaar hoef je enkel van je stoel richting de dansvloer om te dansen. De bufferformule wordt lichtjes aangepast. Alle gerechten worden aan tafel gereserveerd. Voor de voorgerechten zorgen we dat alles op tafel en binnen handbereik staat. Er zijn opnieuw heel wat gerechten: vlees en vis, maar ook veggie.’

‘We starten om 19 uur met een uitgebreide receptie gevolgd door ruim assortiment van voorgerechten, een tussendoortje, een sorbet, hoofdgerecht met keuze tussen vlees,  vis of veggie. Uiteraard mag een lekker dessert met koffie of thee niet ontbreken. Het dessert is een verrassing van de chef. Waters, wijnen of pils zijn inbegrepen tijdens het menu, net als het dansfeest. Wie geen alcohol drinkt kan dit vermelden bij reservatie. De catering ligt opnieuw in de ervaren handen van Christoph Bassez van Apostrophe uit Olsene.‘

Dansfeest met véél ambiance

Omstreeks 23 u is het tijd om de dansvloer onveilig te maken.  Ook dit jaar zijn Daddy Cool en DJ Davy de DJ's die voor een onvergetelijke ambiance zorgen.  Daddy Cool zit al decennia in het vak en weet als geen ander het publiek aan te voelen. Uptempo in the mix, hands in the air en feet on the ground. Hij mag dit jaar de dansvloer opnieuw in lichterlaaie zetten. Jonathan zorgt zoals steeds voor een assortiment aan leuke feestgadgets. Na Daddy Cool draait dj Davy de coolste dancehits van  vroeger en nu.

Wie enkel naar het dansfeest kan komen, is eveneens welkom om mee te feesten en te dansen vanaf omstreeks 23 uur. Reservatie is hier ook noodzakelijk.

Veilig thuis

De organisatoren willen graag dat het feest zo veilig mogelijk verloopt, ook op de heen- en terugrit. Daarom is er ook nog een actie met ATS Deinze, zodat iedereen op een veilige manier thuis geraakt op de eerste dag van het nieuwe jaar.

Praktisch

Wanneer: maandagavond 31 december 2018 om 19 u

Waar: VIP lounge van SK Deinze, Stadionlaan 5 in Deinze

Prijs: €13 voor enkel het dansfeest na 23 u. Wie met een groep van minstens 5 pesonen komt betaalt slechts €10 per persoon.

Reserveren: via de website www.nuitdesylvestre.be of via mail nuitdesylvestre@gmail.com. Meer info ook op www.facebook.com/Nuit-de-Sylvestre.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio