FEEST! 2019 op oudejaarsavond in de Brielpoort

FEEST! 2019 op oudejaarsavond in de Brielpoort

DJ Wout staat sinds 1995 garant voor een feestje. Naast Dj is Wout ook de frontman van Sylver en oprichter van het label ‘Superwave Records’. Foto: Facebook

Waregem / Kruishoutem / Deinze / Nevele / Zulte / Aalter - Om oudejaarsavond te vieren, maandag 31 december, kan je gerust in de dichte omgeving blijven. Je kan bijvoorbeeld naar de Brielpoort. De organisatoren van Feest! 2019 staan ook dit jaar weer klaar voor een spetterende, onvergetelijke party. Vorig jaar zette Radio Tequila voor het eerst de schouders onder hét classy oudejaarsfeest van Deinze en omstreken.

Wat mag je verwachten? In elk geval een prachtig ingerichte zaal, een grote voorraad lekkere drank, een fantastisch publiek en de beste muziek. Die wordt dit jaar verzorgd door DJ’s Wout, Gusto, Carloz Kentha, Brains Off en Enko. Dat wordt gegarandeerd een heftig Feestje! De deuren gaan open om 23 u.

Je kan er bij zijn als je via www.feestdeinze.be een kaartje aanschaft. Het kan ook op een van de voorverkoopadressen: Molders Deinze, Frituur The Place 2 Be Deinze, Kevin Shoes Waregem, Bakkerij Raes Kruishoutem of café brasserie ’t Brouwershuys Aalter.

Meer info op www.facebook.com/feestindeinze.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio