Het verlanglijstje van deze bruid voor haar genodigden gaat wel erg ver

Het verlanglijstje van deze bruid voor haar genodigden gaat wel erg ver

Foto: ss

Een toekomstige bruid is in het oog van de storm terechtgekomen nadat een genodigde haar verlanglijstje had gedeeld op Facebook. Daarop was onder meer te zien hoe de ‘bridezilla’ haar gasten vroeg om hun kledij aan te passen aan hun gewicht.

Een van de genodigden deelde de volledige waslijst aan specifieke eisen in een Australische groep op Facebook. Daar lieten de reacties niet lang op zich wachten.

In de lijst stond onder meer een gedetailleerde dresscode voor een gechoreografeerde groepsdans. “De dresscode is zeer specifiek omdat we een ongelofelijk visueel effect willen creëren”, stond er. “Als we het goed doen, zal onze dans op het strand er geweldig uitzien.”

Aangepaste kledij

Vrouwen die minder dan 71 kilogram wegen, moeten van de bruid naar de winkel hollen voor de volgende kledingstukken: een groene fluwelen trui, een oranje suede broek en een Burberry sjaal.

Vrouwen die meer dan 72 kilogram wegen, moeten volledig in het zwart gekleed zijn.

Mannen die minder dan 90 kilogram wegen, moeten een paarse jas en witte sneakers kopen. Zwaardere mannen moeten in camouflagekleuren gekleed zijn met zwarte sneakers.

En ook de kinderen is ze niet vergeten: zij moeten volledig in het rood gekleed zijn. “En het moet écht rood zijn. Geen donkeroranje of andere onzin!”

Minstens 1.000 dollar

Alsof dat nog niet genoeg was, volgde er nog een belangrijke mededeling. Alle gasten moeten formeel gekleed zijn tot het einde van het huwelijk. De reden? De trouwlocatie is “echt wel té chique”.

“Als jullie eruitzien als slonzen, straalt dat negatief af op ons”, schrijft de bruid. “Wij willen dan ook dat jullie investeren in een outfit die minstens 1.000 dollar kost. Ook de juwelen, accessoires, make-up en kapsels moeten er piekfijn uitzien.”

Ze hielp de gasten er ten slotte nog eens aan te herinneren dat ze anderhalf jaar de tijd hebben om hun kledij uit te kiezen en dat excuses niet aanvaard zullen worden.

Leugendetector

Sinds haar bericht gedeeld werd op Facebook, staat de bruid in het oog van de storm. Maar daar laat ze het nier zomaar bij. Ze nodigde haar gasten op haar beurt uit voor een tweede bijzonder feestje: een leugendetector-feestje.

“Denk je dat ik een mop maak? Dan ben je mis”, staat er te lezen in een nieuw bericht op sociale media. “Iemand heeft me verraden en dat maakt me razend. Wie dit gedaan heeft, zal ervoor boeten.”

Daarom kocht ze online een leugendetector en zal ze uitzoeken wie er haar lijstje gedeeld heeft. “Als je er niet kan geraken, word je er automatisch van verdacht de schuldige te zijn. Tenzij je een goed excuus hebt. Aan de persoon me dit heeft aangedaan: ik raad aan om het gewoon op te biechten. Ik zal geen wraak nemen, ik zal enkel nooit meer tegen je praten.”

Verder had ze nog één iets te zeggen aan haar gasten: als je problemen hebt met de dresscode voor de dans, kan je nog altijd het personeel helpen bij de opkuis.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees